söndag 6 mars 2011

Helgen

Nu är vi verkligen i sluttampen av vårt arbete på elevhemmet. Det känns jättetråkigt. Men på ett sätt är det nog bra att det blir två avslut, ett från elevhemmet och sedan i maj, från Thailand, så att inte allt kommer på samma gång.

12:orna har ju redan tagit studenten och flyttat och även de elever som går på en mindre skola har slutat och åkt hem. Vilket betyder att det kanske är 20 personer färre än det brukade vara. I nästa vecka slutar alla skolan. Men redan på lördagen börjar vårt engelskaläger, som 30 av eleverna kommer att vara med på. Tiden går alldeles för fort alltså! Det gäller att ta vara på den tiden som är kvar.

I går var vi på elevhemmet i Sop Moei. Vi har tyvärr inte kunnat åka dit så ofta, men någon helg ibland har vi hunnit med. Där undervisade vi barnen och tog även porträttkort på dem, som vi ska göra ett stort kollage av och ge till elevhemmet sedan.

Idag (söndag) var vi på gudstjänst på hostlet, efter det gick vi hem och påbörjade vårt kollage som vi ska göra till elevhemmet här i Mae Sariang, där vi har samlat en massa bilder som är tagna under året. Kommer bli riktigt snyggt ;) Sedan gick vi till hostlet på kvällen också. Det brukar alltid vara extra kul på söndagkvällar, men idag hade alla jättemycket att göra, så det blev ingen lekkväll. Stackarna har många prov veckan som kommer innan de får sommarlov. Här är lite bilder från helgen:

Från lördagen, eleverna och elevhemsfamiljen i Sop Moei:

Från lördagskvällen och söndagen på elevhemmet i Mae Sariang:



 

Idag passade vi på att fotas med de elever som är kvar


Nästa vecka har vi massor att planera och fixa med! Men jag ska försöka att skriva lite oftare. Kram så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar