fredag 18 mars 2011

Kuala Lumpur



Igår åkte vi från Chiang Mai till Malaysias huvudstad, Kuala Lumpur för att fixa nya visum. Det är en väldigt stor och mångkulturell stad, med massa höga byggnader och tunnelbana. Väldigt olik Chiang Mai.

Idag har vi lämnat in våra pass och visumpapper på thai-ambassaden, vi får hämta dem igen på måndag. (Tanken först var att vi skulle åka hem på söndag, men eftersom ambassaden visade sig ha så opassade öppettider behövde vi stanna några dagar extra.) Sedan gick vi och kollade på Petronas Twin Towers och parken runt om. Byggnaden är en av världens högsta och vi tänkte åka upp där någon dag. Hur som helst var parken jättemysig och vi passade på att fota lite framför tornen! (som ni kan se)

Senare gick vi lite i shoppingcentret som låg längst ner i Twin towers-byggnaden. Och på kvällen åkte vi till ett annat shoppingcenter, som var enormt stort! Däremot har vi inte shoppat nåt, det är nämligen mycket dyrare priser här än vad vi är vana vid uppe i norra Thailand... Så det är inte så värt att spendera pengarna på det!

Imorn ska vi försöka leta upp IKEA, som finns här i stan någonstans!

Får skriva mer om denna häftiga stad imorn, vi hörs!

1 kommentar:

  1. Ann-Sofie Nilsson18 mars 2011 kl. 16:35

    Kul för er att få turista lite i Malaysia :) Hoppas ni har fortsatt flyt under er visumresa.
    Ha det bra!

    /Ann-Sofie

    SvaraRadera